Köszöntő

Az Aktív Szülői Munkaközösség köszönti minden kedves látogatóját! A kisállatokról és az egészséges táplálkozásról szóló rovat feltöltés alatt.

Magzat fejlődését segítő zenék.

Télapó, húsvéti nyúl, vajákolás

2009.03.20. 16:57 - BalKanik

Címkék: nyúl erőszak télapó húsvéti bölönc váralja szövetség olcsó feketepiaci fegyverek

Gyermekeink fejét nem csupán a média, a romlott és erkölcstelen televízió, a félelmetes és bizarr cirkuszi előadások és az erőszakos számítógépes játékok tömik degeszre olyan hamis értékekkel, amely ellen a Váralja Szövetség ifjú titánjai már több ízben is szavukat emelték, de a szülő is ludas olyan tévképzetek kialakulásában, ami később a gyermek fejlődése során a jól ismert "lázadás" korszakának kialakulásához vezet.

Valamilyen, a keresztény egyház vezette őrült agymosás folytán, a modern szülő szükségét érzi gyermeke megtévesztésének olyan banális és abszurd hallucinációkkal, mint a 24 órában pirospozsgás, de napfényt sosem látott mikulás, az ánuszából orbitális csokitojásokat kipréselő húsvéti nyúl és a jódolgában karácsonyfákat vásárló és díszítő Megváltó.

Minden gyermek életében eljön az a pillanat, amikor az addigi léte alatt gyűjtött tapasztalatait összeveti szüleitől kapott fikcióival és ráébred: hazudtak neki. Az ok érthetetlen, hiszen nem örült volna kevésbé az új Xbox-nak, ha azt a szülei vásárolják számára - sőt - tán nem fertőtlenítette volna le kétszer az állítólag nyúl "tojta" -vélhetőleg erősen bölöncös és rosszagú- meglepetést.

Hála a modern technikának, kisgyermekünk másodpercek alatt felveheti a kapcsolatot sorstársaival, akik szintén kiábrándultak a felnőtt világból. Jogosan érzik megukat megcsaltnak azok által, akikre eddig felnéztek. A feldühödött horda azután könnyűszerrel és olcsón jut fegyverhez a híres Pesti feketepiacokon, majd el is kezdődik az idősődő korosztály módszeres likvidálása, hogy azután anarchiába taszítva az országot, saját maguk által alkotta törvények morzsolják fel hitvány kis életüket, pont, mint a Legyek Urában.

 

Mondhatnám, hogy ez mindenáron elkerülendő, de azon kevés passzív szemlélő, aki túléli az inváziót; s védett othonából szemléli a megtépázott média maradék hírforrását; elsőosztályú szórakozásban részesül. Az ablakpárkányra könyökölve, kezünkben forró kávéval szemlélhetnénk, amint gyerekbandák csapnak egymásnak a Pesti utcákban. A modern és élethő játékoknak köszönhetően, képzeletet is túlszárnyaló brutlitással viaskodva egymás ellen, színpompás végjátékát nyújtanák egy hanyatló társadalomnak és halmozottan érdekesebbek lehetnének, mint a Discoveryn szeretkező orángutánok. A vérorgiát megunva aztán bebújnánk meleg dunyhánka alá, aktiválnánk a védelmi rednszert, hogy a kis lurkók ne törjék fel otthonunkat és altassanak el minket álmunkban, majd a Duna felől érkező lövések zaja hallkan álomba ringatna minket....

Egy szó, mint száz, részemről okés a mikulásozást.

 

Mindjárt itt a Nyuszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://koraimagomles.blog.hu/api/trackback/id/tr571014657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása