Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Köszöntő

Az Aktív Szülői Munkaközösség köszönti minden kedves látogatóját! A kisállatokról és az egészséges táplálkozásról szóló rovat feltöltés alatt.

Magzat fejlődését segítő zenék.

Megfelelő szexuális felvilágosítás

2009.03.27. 16:58 - BalKanik

Címkék: méhecske szex mosoly szexuális felvilágosítás lódarázs kankó drogok swinger klub don juan michelle wilde reszelni demonstrációs módszer

Sok szülőnek gondot okoz, hogy hogyan készítse fel egyszem lánykáját olyan cudar dolgok kezelésére, mint az óvszer nélkül való állatias szex. Mivel ösztönösen óvni szeretnénk gyermekeinket a szexulitás megrontó hatásaitól, így nehéz eltalálni azt a pillanatot, amikor a felvilágosítás már nem túl késő, de még nem korai. Sokan esnek abba a hibába, hogy viszonylag korán, ámde a valóságtól elrugaszkodott, játékos módon próbálják megértetni a lurkókkal: Nem a gólya hozza a gyerekeket.

Sok esetben ügyetlen, állatos metaforák segítségével próbáljuk megértetni a számunkra igencsak nyilvánvaló szexuális aktusok metodikáját. Igen ám, de képzeljük magunkat fiatal csemeténk helyébe, aki még nem maradt fent 11 után, hogy lopva pornót nézzen hang nélkül, zsepivel a kézben, az este homályában. Mit élhet át az a szerencsétlen gyerek! Apa valamilyen megmagyarázhatatlan okból  a méhecskék és a virágok intim pillanatairól kezd mesélni, miközben bujkáló mosollyal szája szélén anyára pillant. A ifjú Don Juan persze az egészből nem ért semmit, csupán, hogy a gólyát, most valamilyen más állatra cserélték le, ráadásul pont egy méhecskére, ami akárhogy is nézzük el se bír egy másfél kilós csecsemőt... Mire ráébred nemi érése hajnalán, hogy szülei mit próbáltak neki elmagyarázni, már vagy túl lesz az első swinger-klubbos élményén, vagy végérvényesen leáll péniszében a vérkeringés, amit fajfenntartás céljából megpróbált beleeröltetni pár lódarázs hátsójába, akik persze nem hagyták annyiban a dolgot...

Ne essünk ebbe a csapdába! A korrekt tájékoztatás legyen élethű, önmaga bájával rettentse el gyermekünket a megalapozatlan családalapítástól és mégis maradjon meg a család intim szcénáján belül.


A megoldás: Demonstrációs módszer.

A demonstrációs módszer minden követelménynek eleget tesz. A család varázslatos légköre megkönnyíti a gyermekek számára a szex durva és állatias mivoltának feldolgozását, egyúttal; ezért a módszer követői e légkör kihasználásával vezetik be csemetéiket a tstiség világába. Egy madárfüttyös délutánon, amikor apa és anya is júkedvű, nincs menstruációs időszak; le kell ültetni a gyerkőcöket a kanapéra, egy kicsit kikapcsolni a rajzfilmet a TV-ben és kirakni a szétnyitható tábori ágyat középre, hogy jól körüljárható legyen.

Apa pár szóban elmagyarázza, hogy miről is lesz szó, az elkövetkező negyed órában, mikre kell majd odafigyelni, mi a délután Agenda-ja, hogy épül fel a program. A szócséplés után in medias res elkezdi ütemesen reszelni anyát, aki nem fukarkodik a kiabálással, sikoltozással. Pár káromkodás is elsüthető, hogy egy életre elmenjen a kedvük az egésztől a kis anyámasszony katonájáknak. Érdemes erősen kezdeni és után fokozni az ütemet a nyagyobb hatás kedvéért. Úgy öt perc után, hogy ne lankadjon a gyerekek figyelme, el lehet kezdeni mesélni arról, hogy milyen gubancokkal járhat a felelőtlen szexuális kaland és azt is lehet füllenteni, hogy ők anyával is csak így próbálták. A nemi betegségeket is lehet érinteni, ilyenkor ütös megoldásként szemléltetni is lehet egy kankós, csöpögős péniszt, ha apa rendelkezik ilyennel. Megragadva a jelenet lehengerlő hatását, felhasználhatjuk a demonstrációt különböző egyéb kínos dolgok érintésére is, amikről nehezen beszélünk. Így például érdemes apának közben cigarettázni és anya hátára hamuznia, valamint ha anyuka bevállalósabb, tolhat pár csíknyi hernyót a nappali üvegasztaláról, majd állatias sikítások közben, végigpróbálva az összes mutatósabb pózt a repertoárból, ajánlatos térdre vetnie magát, mivel fontos, hogy a család cserfes kis palántái anyukájuk arcáról jól láthassák, mi az a ragcsos anyag, amit jobb, ha nem engednek a lábuk közé / nem fröcskölnek más lába közé, mert aztán kész a baj.

A bemutató után szépen felöltözik mindenki, a gyerekek segítenek elpakolni a tábori ágyat és a család együtt megnézhet egy részt a süsüből, lazítás képpen.

Jól látható, hogy egy jól megkomponált 20-30 perc alatt a gyermekeinkből gyökeresen kiírthatju a nemiség,  a drogok, a dohányzás és a káromkodás csíráit. Az alkoholt direkt nem javallott ezek közé sorolni,mivel a kikezelt gyerkőcöknek valószínüleg ez lesz az egyetlen mencsvára felcseperedvén, az eset után. Ne legyünk hát szívtelenek.

A módszerről kézikönyvet biztosít az Aktív Szülői munkaközösség. Amennyiben a kommentekben megadják címüket, postázunk egy példányt.

Jó nevelést!          -ASZM


A módszer támogatói között szerepel a híres magyar színésznő és édesanya, Michelle Wilde is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://koraimagomles.blog.hu/api/trackback/id/tr271029574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása